Utleiefirmaene kan ta ekstra betalt for sjåfører under 25 år, normalt betales det når du henter bilen. Aldersrestriksjoner kan gjelde på visse steder. Sjekk utleiefirmaets nettside før bestilling.

Sammenlign bilutleiepriser ved Pisa flyplass med Skyscanner

###Bilutleie på Pisa flyplass / Galileo Galilei Denne informasjonen er korrekt per mai 2015

Pisa flyplass, eller Galileo Galilei som den egentlig heter, er en av to flyplasser i Toscana. Den ligger langs kysten, direkte på Firenze-Pisa-Livorno motorveien, to kilometer fra Pisa sentrum og åtte mil fra Firenze. Flyr du inn til Pisa er sjansene store for at det skjeve tårnet i Pisa står høyt på listen over attraksjoner du ønsker å se mens du er her. Og, for all del, både Pisa og det skjeve tårnet er verdt et besøk, men med leiebil har du muligheten til å utforske områdene rundt også. ###Leiebilfirmaer på Pisa flyplass På Pisa flyplass er det hele 10 bilutleieselskaper: Autoeuropa, Avis, Europcar, Hertz, LibertyRentals, Locauto, Maggíore, Sixt, Firefly og Goldcar. Skrankene til disse finner du i ankomsthallen.
Selv om du ankommer seint på kvelden vil det alltid være minst ett bilutleiefirma som holder åpent. Vi anbefaler allikevel at de bestiller en bil på forhånd. ###Bensinstasjoner i nærheten av Pisa flyplass Avhengig av bilutleieavtalen din, må du levere tilbake bilen med full tank.

I disse GPS-dager vil du ikke ha problemer med å finne en bensinstasjon. Det kan allikevel være kjekt å vite at det finnes flere i nærheten av flyplassen, skulle du trenge å fylle på tanken før du leverer tilbake bilen. Den nærmeste ligger 7, 2 kilometer unna, langs Strada Stratale / SS1.
Merk deg at bensinstasjoner langs hovedveiene (“Autostrade”) er oppe 24 timer i døgnet, mens resten stort sett holder åpent mandag til lørdag, fra 07:00 – 19:00. ###Hvordan komme seg fra a til å Pisa er et perfekte utgangpunkt for å utforske Toscana, og flere fine byer og interessante severdigheter ligger mindre enn en times kjøring unna. Det var vanskelig å velge kun tre, men dette er noen av de mest populære stedene å besøke med bil. ###Firenze (100 kilometer) Vakre Firenze står øverst på manges bucketliste, og det er ikke uten grunn. Renessansearkitekturen er imponerende, maten er vanvittig god, vinen er særdeles smakfull og folk er hyggelige, for ikke å snakke om de mange severdighetene som venter. Og det beste av alt: Byen ligger bare en times biltur unna Pisa.
Veibeskrivelse:
Ta motorveien Firenze - Pisa - Livorno og følg skilt mot Firenze.
Firenze er en veldig populær turistdestinasjon, så vær forberedt på kø. Sentrum er dessuten veldig lite og parkering er flere steder forbeholt beboere, derfor gjør du lurt i å finne parkering utenfor bykjernen. ###Viareggio (31,5 km) Dette er byen for deg som ønsker å kombinere by og strand. Det er en svært populære resort kjent for sitt Mardi Gras-karneval og art-nouveau husene langs strandpromenade som minner om byens storhetstid på 1920- og 1930-tallet. Viareggio ligger i Lucca-regionen, kun en halv time nord for Pisa flyplass.
Veibeskrivelse:
Ta Strada Statale 1 og A12/E80 og følg skilt mot Viareggio.
Generelt sett er det ikke noe problem å kjøre i Italia, kanskje med unntak av storbyene hvor trafikken kan bli ganske hektisk. Trekk pusten, følg trafikken og trafikkreglene og god hold avstand til bilen foran, så kommer du fram i god behold. ###Livorno (25 km) Livorno ligger heller ikke mer enn 30 minutter unna flyplassen, men i motsatt retning. Livorno er en typisk italiensk havneby og hovedstaden i provinsen ved samme navn. Her venter, blant annet, en hyggelig strandpromenade, rullesteinstrender og god sjømat.
Veibeskrivelse:
Ta Strada Statale 1 før du kjører over på Firenze - Pisa - Livorno. Ta avkjøringen Livorno Centro og følg skilt videre.

Europcar
Sixt
Alamo
Enterprise
Hertz
Avis

Bilutleie med Skyscanner

Velkommen til Skyscanners omfattende leiebilsøk. Vi dekker tusenvis av destinasjoner og sammenligner tusenvis av leiebilavtaler for å hjelpe deg å finne din perfekte leiebil til en rimelig pris. Vi vil hjelpe deg å gjøre reisen så billig som mulig, slik at du kan smile på hele turen. Kom og kjør med oss.

Gratis sammenligning av leiebil

Med Skyscanner finner du noen av de laveste leiebilprisene som er tilgjengelig på nettet. Når du finner en leiebilavtale som er riktig for deg, vil vi sende deg direkte til bilutleiefirmaet for å legge inn bestillingen. Vi legger aldri til provisjon, slik at du alltid får den beste prisen.

Søk med Skyscanner

Har du behov for en leiebil? Da har du kommet til riktig sted. Uansett hvor du vil reise og uansett hva slags bil du trenger: vi har nøklene. Bare skriv inn hvor du vil leie bil og hente- og avleveringsdatoer, så henter vi alle tilbudene fra de beste bilutleiefirmaene, slik at du kan sammenligne og bestille bilen i løpet av sekunder.