Sammenlign bilutleiepriser ved Barcelona flyplass med Skyscanner

Utleiefirmaene kan ta ekstra betalt for sjåfører under 25 år, normalt betales det når du henter bilen. Aldersrestriksjoner kan gjelde på visse steder. Sjekk utleiefirmaets nettside før bestilling.

Premium / Luksus4-5 dører
5
4
Premium / Luksus
eller lignende

Tilbud fra

kr 487

Mini2–4 dører
4
2
Mini
eller lignende

Tilbud fra

kr 106

Kompakt4-5 dører
4
4
Kompakt
eller lignende

Tilbud fra

kr 197

Full størrelse4-5 dører
4
4
Full størrelse
eller lignende

Tilbud fra

kr 405

SUV4-5 dører
5
4
SUV
eller lignende

Tilbud fra

kr 243

Middels4-5 dører
5
2
Middels
eller lignende

Tilbud fra

kr 304

Stasjonsvogn4-5 dører
5
3
Stasjonsvogn
eller lignende

Tilbud fra

kr 217

Kabriolet2–4 dører
4
3
Kabriolet
eller lignende

Tilbud fra

kr 443

Økonomi4-5 dører
4
2
Økonomi
eller lignende

Tilbud fra

kr 141

Minibuss4-5 dører
7
4
Minibuss
eller lignende

Tilbud fra

kr 423

###Bilutleie ved Barcelona flyplass Informasjonen var korrekt og oppdatert i mai 2015

Barcelona flyplass er inngangsporten til Katalonia, og med leiebil kan du utforske både storbyen og badestrendene, de majestetiske fjellene og de kulturelle severdighetene i området - fra Dalí til romerske ruiner. Du finner de beste bilutleietilbudene fra Barcelona flyplass hos Skyscanner. ###Her kan du leie bil ved Barcelona flyplass På flyplassen i Barcelona finner du fem bilutleiefirmaer: Avis, Hertz, Europcar, Enterprise Atesa og Sixt. Alle selskapene har utleieskranker i ankomsthallen etter bagasjeutleveringen ved Terminal 1, og ved tollkontoret i Terminal 2B. Det er kort vei å gå til parkeringshuset der du kan hente leiebilen. ###Bensinstasjoner nær Barcelona flyplass Avhengig av leiebilavtalen din kan det være du må levere tilbake bilen med full tank.

Inne på flyplassområdet ligger det en Petrocat bensinstasjon, på andre siden av veien for togstasjonen på Barcelona flyplass. Når du kommer inn til flyplassen på veien B192, Avinguda Autovia Castelldefels ligger det en Galp-stasjon og en Cepsa-stasjon på hver sin side av hovedveien. 5 kilometer unna i El Prat finner du også en BP-stasjon. ###Bilkjøring ved Barcelona flyplass Flyplassen i Barcelona ligger godt tilknyttet hovedveiene i regionen. Du kjører ut fra flyplassen gjennom et regulert og enveiskjørt system. Dersom du skal sørover tar du C-32 i retning Sitges, og mot nord og Barcelona sentrum kan du ta Ronda Litoral, B-22 eller B-19. For å kjøre langt og fort kan du ta motorveien AP-2 eller E90 litt nord for Barcelona flyplass. Det er bompenger på alle motorveier, både A- og E-veier. Se etter skilt som sier peajes, og du kan de fleste steder betale med kort, kontanter eller forhåndsbetalte pass. ###Kjør til destinasjoner nær Barcelona flyplass Det er mange flotte steder å besøke i kort kjøreavstand fra Barcelona flyplass. Her er noen av våre beste tips – finn dine egne favoritter i leiebilen. ###Sitges Denne hyggelige småbyen ved kysten sør for Barcelona er berømt for flotte strender, et pulserende uteliv med både homsebarer og familievennlige restauranter, og et spennende kulturtilbud med filmfestival, karneval og historiske ruiner.

Fra Barcelona flyplass tar det rundt 30 minutter å kjøre langs kysten på C-32 til Sitges. Her kan det være vanskelig å finne parkering i høysesongen, og det er få gratis parkeringsplasser i nærheten av sentrum og strendene. Mange hoteller i Sitges tilbyr parkering mot betaling, og det er også parkering langs gaten og i et par parkeringsgarasjer. Regn med å betale minst €3 i timen for å parkere leiebilen din i Sitges. Om du orker å gå en liten stund er det som oftest mulig å finne gratis parkering et stykke utenfor byen, særlig om du kommer tidlig. ###Girona Den historiske byen Girona lokker til seg feriegjester fra Barcelona og strandløver på Costa Brava som vil bytte ut sol og sand med en spennende historisk bykjerne, flotte middelaldermonumenter, lekre katalonske tapasretter og bymurer som omkranser byen.

Det tar litt over en time og tyve minutter å kjøre de 115 kilometerne fra flyplassen i Barcelona til den tidligere regionhovedstaden Girona. Det er ofte vanskelig å finne parkering i sentrum av gamlebyen, særlig i høysesongen. I de nyere delene av byen finner du både parkeringsplasser og gateparkering i blå parkeringssoner. I utkanten av Girona kan du finne enkelte parkeringsområder der du kan sette fra deg leiebilen gratis, og noen hoteller tilbyr gratis eller betalt parkering. ###Barcelona Barcelona er en av de mest populære reisemålene i Europa, og her er det bare å la seg fascinere av kunst og arkitektur, vakre strender, spennende uteliv og smakfulle matretter. Se noen av tipsene våre i artikkelen ti ting å gjøre i Barcelona.

Fra flyplassen tar det mellom 20 og 30 minutter å kjøre inn til sentrum av Barcelona, avhengig av hvor du skal. Du kan kjøre ringveien B-10 Ronda Litoral som går mot havnen, eller krysse rett gjennom byen på de brede avenyene og via Placa d’Espanya. I begge tilfeller tar du til høyre i rundkjøringen ved flyplassen og kjører ned C-31. Det kan være utfordrende å finne ledige parkeringsplasser i sentrum, så det er lurt å bestille et hotell i Barcelona med parkering inkludert. Det er ellers flere parkeringshus og parkeringsgarasjer der du kan parkere fra rundt €3 i timen, eller finne et rimeligere døgnpass for langtidsparkering av leiebilen.

Med forbehold om prisendringer

Europcar
Sixt
Alamo
Enterprise
Hertz
Avis

Bilutleie med Skyscanner

Velkommen til Skyscanners omfattende leiebilsøk. Vi dekker tusenvis av destinasjoner og sammenligner tusenvis av leiebilavtaler for å hjelpe deg å finne din perfekte leiebil til en rimelig pris. Vi vil hjelpe deg å gjøre reisen så billig som mulig, slik at du kan smile på hele turen. Kom og kjør med oss.

Gratis sammenligning av leiebil

Med Skyscanner finner du noen av de laveste leiebilprisene som er tilgjengelig på nettet. Når du finner en leiebilavtale som er riktig for deg, vil vi sende deg direkte til bilutleiefirmaet for å legge inn bestillingen. Vi legger aldri til provisjon, slik at du alltid får den beste prisen.

Søk med Skyscanner

Har du behov for en leiebil? Da har du kommet til riktig sted. Uansett hvor du vil reise og uansett hva slags bil du trenger: vi har nøklene. Bare skriv inn hvor du vil leie bil og hente- og avleveringsdatoer, så henter vi alle tilbudene fra de beste bilutleiefirmaene, slik at du kan sammenligne og bestille bilen i løpet av sekunder.