Sammenlign bilutleiepriser ved Antalya flyplass med Skyscanner

Utleiefirmaene kan ta ekstra betalt for sjåfører under 25 år, normalt betales det når du henter bilen. Aldersrestriksjoner kan gjelde på visse steder. Sjekk utleiefirmaets nettside før bestilling.

Premium / Luksus4-5 dører
5
4
Premium / Luksus
eller lignende

Tilbud fra

kr 632

Kompakt4-5 dører
4
4
Kompakt
eller lignende

Tilbud fra

kr 322

Mini2–4 dører
4
2
Mini
eller lignende

Tilbud fra

kr 257

Full størrelse4-5 dører
4
4
Full størrelse
eller lignende

Tilbud fra

kr 430

SUV4-5 dører
5
4
SUV
eller lignende

Tilbud fra

kr 514

Middels4-5 dører
5
2
Middels
eller lignende

Tilbud fra

kr 391

Stasjonsvogn4-5 dører
5
3
Stasjonsvogn
eller lignende

Tilbud fra

kr 314

Kabriolet2–4 dører
4
3
Kabriolet
eller lignende

Tilbud fra

kr 636

Økonomi4-5 dører
4
2
Økonomi
eller lignende

Tilbud fra

kr 287

Minibuss4-5 dører
7
4
Minibuss
eller lignende

Tilbud fra

kr 688

###Bilutleie ved Antalya flyplass Informasjonen var korrekt og oppdatert i mai 2015

Enten du reiser til Antalya-området for å bade og sole deg på den tyrkiske rivieraen, gå tur i fjellene eller du vil oppleve den myldrende byen Antalya er det lett å finne de beste tilbudene på leiebil fra Antalya flyplass hos Skyscanner. ###Her kan du leie bil ved Antalya flyplass På flyplassen i Antalya er det en rekke bilutleiefirmaer som tilbyr leiebiler, både lokale og internasjonale selskaper. Du finner National, Alamo, Europcar, Hertz, Budget og Avis, og de tyrkiske firmaene Filo, Aytucar og Travelium både ved Terminal 1 og Terminal 2 ved Antalya internasjonale flyplass. Alle selskapene befinner seg i samme område ved ankomsthallen, og det er raskt og enkelt å hente leiebilen når du har registrert deg i skranken. ###Bensinstasjoner nær Antalya flyplass Avhengig av leiebilavtalen din kan det være du må levere tilbake bilen med full tank.

Langs hovedveien D400 like ved Antalya flyplass finner du flere bensinstasjoner, blant annet minst en Petrol Ofisi i hver retning. Den nærmeste bensinstasjonen ligger bare 2 kilometer unna på høyre side av D400 / Serik Caddessi Yanyolu når du kommer fra sentrum av byen. I nærområdet av Antalya flyplass ligger det utallige bensinstasjoner, både Shell, BP, Opet og Petrol Ofisi, og det er ikke vanskelig å finne bensinstasjoner langs alle de viktige veiene langs Antalya-kysten. ###Bilkjøring ved Antalya flyplass Antalya flyplass ligger sentralt til for alle de populære feriedestinasjonene på den tyrkiske sørkysten. Området er kjent som Tyrkias riviera, og fra flyplassen er det lett å ta bilen til alle de kjente og ukjente ferieperlene. Hovedveien D400 er den viktigste veien langs kysten, og du kan ta til venstre for å kjøre sørover på D400 til Antalya sentrum og Kemer, eller til høyre mot Side og Alanya. D650 og D685 går nordover mot Izmir og Istanbul. Det er ingen veier med bompenger i Antalya-området. ###Kjør til destinasjoner nær Antalya flyplass Antalya ligger i hjertet av den tyrkiske rivieraen, med blått hav og deilige strender. Det er utallige reisemål å velge mellom på den billedskjønne kyststrekningen, og her er noen av våre favoritter. ###Antalya Antalya er både porten til mange tyrkiske strandparadiser, og en spennende ferieby i seg selv. Den moderne storbyen med antikke røtter har flotte strender, gode golfmuligheter og tradisjonell tyrkisk kultur – hele familien kommer til å like Antalya.

På rundt 30 minutter kommer du deg fra flyplassen til Antalya sentrum via de brede bulevardene på D-400. Mange hotell i Antalya tilbyr parkeringsmuligheter for leiebilen, enten inkludert i prisen eller til en relativt billig penge. Det er vanskelig å parkere i den populære og vakre gamlebyen Kaleici, og i høysesongen kan du måtte lete litt etter ledig parkering generelt i Antalya. ###Belek Belek er golferens drømmeferie i Tyrkia. Flotte golfbaner ligger like ved Middelhavskysten, så du kan få hole-in-one med strålende utsikt over havet. Belek har også tilbud for barna, blant annet vannlandet Magic Life.

Kjør til Belek på litt over 35 minutter langs D-400. Den elegante småbyen har stort sett flotte hoteller med gode parkeringsmuligheter inkludert i prisen, og du får parkert nær golfbanene også om du vil tilbringe dagene her. ###Side Flotte lille Side er en gammel gresk og romersk bosetning med flotte ruiner og deilige strender. Velg blant West Beach som er populær blant barnefamilier eller East Beach for de aktive. Langs vannkanten finner du utallige moderne restauranter, pulserende barer og små butikker.

Badeparadiset Side ligger en drøy times kjøring fra flyplassen i Antalya langs den viktige hovedveien D-400. Det kan være vanskelig å finne parkering helt sentralt i det gamle sentrumsområdet. Derfor er det bra at de fleste hotellene i Side har parkeringsmuligheter for leiebilen. ###Kemer Kemer er en sjarmerende blanding av øst og vest, by og land, strand og skog. Den hyggelige byen sør for Antalya har flotte bademuligheter og en marina full av stilige båter, med vakre skogkledde fjell i bakgrunnen. Her finnes det også et typisk tyrkisk marked flere ganger i uken og et godt utvalg nattklubber og barer ligger like ved vannkanten.

En vakker kjøretur langs kysten sør for Antalya på D-400 tar deg til Kemer på bare en time dersom det ikke er mye trafikk. Flere av resort-hotellene tilbyr parkering, ellers er det mulig å parkere langs gaten i Kemer, enten du legger hele ferien hit eller drar på en dagstur fra Antalya.

Med forbehold om prisendringer

Europcar
Sixt
Alamo
Enterprise
Hertz
Avis

Bilutleie med Skyscanner

Velkommen til Skyscanners omfattende leiebilsøk. Vi dekker tusenvis av destinasjoner og sammenligner tusenvis av leiebilavtaler for å hjelpe deg å finne din perfekte leiebil til en rimelig pris. Vi vil hjelpe deg å gjøre reisen så billig som mulig, slik at du kan smile på hele turen. Kom og kjør med oss.

Gratis sammenligning av leiebil

Med Skyscanner finner du noen av de laveste leiebilprisene som er tilgjengelig på nettet. Når du finner en leiebilavtale som er riktig for deg, vil vi sende deg direkte til bilutleiefirmaet for å legge inn bestillingen. Vi legger aldri til provisjon, slik at du alltid får den beste prisen.

Søk med Skyscanner

Har du behov for en leiebil? Da har du kommet til riktig sted. Uansett hvor du vil reise og uansett hva slags bil du trenger: vi har nøklene. Bare skriv inn hvor du vil leie bil og hente- og avleveringsdatoer, så henter vi alle tilbudene fra de beste bilutleiefirmaene, slik at du kan sammenligne og bestille bilen i løpet av sekunder.