Sammenlign bilutleiepriser ved Abu Dhabi internasjonale flyplass med Skyscanner

Utleiefirmaene kan ta ekstra betalt for sjåfører under 25 år, normalt betales det når du henter bilen. Aldersrestriksjoner kan gjelde på visse steder. Sjekk utleiefirmaets nettside før bestilling.

Premium / Luksus4-5 dører
5
4
Premium / Luksus
eller lignende

Tilbud fra

kr 502

Full størrelse4-5 dører
4
4
Full størrelse
eller lignende

Tilbud fra

kr 264

Kompakt4-5 dører
4
4
Kompakt
eller lignende

Tilbud fra

kr 175

Mini2–4 dører
4
2
Mini
eller lignende

Tilbud fra

kr 155

SUV4-5 dører
5
4
SUV
eller lignende

Tilbud fra

kr 343

Middels4-5 dører
5
2
Middels
eller lignende

Tilbud fra

kr 230

Kabriolet2–4 dører
4
3
Kabriolet
eller lignende

Tilbud fra

kr 1 238

Økonomi4-5 dører
4
2
Økonomi
eller lignende

Tilbud fra

kr 161

Minibuss4-5 dører
7
4
Minibuss
eller lignende

Tilbud fra

kr 414

###Bilutleie ved Abu Dhabi internasjonale flyplass Informasjonen var korrekt og oppdatert i juni 2015

I fartsfylte Abu Dhabi er det fint å ha en leiebil fra flyplassen ved Abu Dhabi International, så du kan få med deg opplevelsene i hele området her i det populære arabiske emiratet. Du finner de beste tilbudene på leiebiler i alle størrelser og prisklasser fra Abu Dhabi internasjonale flyplass hos Skyscanner. ###Her kan du leie bil ved Abu Dhabi internasjonale flyplass På Abu Dhabi internasjonale flyplass er det seks bilutleiefirmaer med utleieskranker. Budget, Dollar, Europcar, Hertz, Payless og Thrifty har alle slags biler, fra rimelige og praktiske kompaktutgaver til luksuriøse sportsbiler. Alle bilutleiefirmaene på Abu Dhabi-flyplassen har åpent 24 timer i døgnet, og du finner skrankene i Skypark Plaza på flyplassen, like overfor Terminal 3. Det er kort vei å gå fra både Terminal 1 og Terminal 3, og fra Terminal 2 kan du ta en gratis shuttle-buss. ###Bilkjøring ved Abu Dhabi internasjonale flyplass Trafikken i Abu Dhabi har rykte på seg for å være en utfordring, med uforsiktig kjøring og høy fart. Det er lurt å være forsiktig, ta det med ro og følg godt med på trafikken når du henter leiebilen på Abu Dhabi internasjonale flyplass. Utgangen fra flyplassen er gjennom et enveiskjørt flerfeltssystem, og så kommer du til en rundkjøring der du kan ta til høyre for å kjøre inn på E10 som går nordover mot E12 og Dubai, eller til venstre på International Airport Road inn til sentrum av Abu Dhabi. Her møter du også E11 langs kysten mot Qatar. Vær oppmerksom på at det er nulltoleranse på kjøring med alkohol i blodet i Abu Dhabi. Du kan også måtte betale høye bøter for å kjøre på rødt lys, så følg alle lokale trafikkregler nøye, selv om ikke alle de andre på veien gjør det. ###Bensinstasjoner nær Abu Dhabi internasjonale flyplass Avhengig av leiebilavtalen din kan det være du må levere tilbake bilen med full tank.

I oljenasjonen De Forente Arabiske Emirater er det overraskende få bensinstasjoner. Du fyller tanken på ADNOC-stasjoner, og det finnes en stasjon inne på flyplassområdet, men den ligger nærmere Terminal 2, så det er en liten omvei. De to mest praktiske bensinstasjonene er ADNOC-stasjonene langs International Airport Road, en på hver side. Vær forberedt på at det kan være en del kø og venting på å fylle tanken, så beregn ekstra god tid til å rekke bensinstasjonen før du skal levere tilbake leiebilen på Abu Dhabi International. ###Kjør til destinasjoner nær Abu Dhabi internasjonale flyplass Fra Abu Dhabi internasjonale flyplass kan du kjøre mellom kyst og innland, fra nord til sør i De Forente Arabiske Emirater. Det er en rekke spennende severdigheter i nærheten av flyplassen i Abu Dhabi, og her er noen av våre favoritter. ###Dubai Luksuriøse Dubai er kjent for sine høye hoteller, store kjøpesentre, flotte strender og kunstige øyer. Det er en opplevelse å komme til den glitrende storbyen i ørkenen, og selv om du ikke kan bo på de overdådige 6- og 7-stjerners-hotellene er de verdt en visitt.

Dubai ligger bare en knapp times kjøretur nord for Abu Dhabi internasjonale flyplass. De raske motorveiene gjør at 120 kilometer er unnagjort i en fei. Følg motorveien E11 langs kysten rett nordover fra flyplassen. Hvis du vil unngå bompenger kan du ta E611 i innlandet, det tar omtrent en halvtime lenger. De fleste hotell i Dubai tilbyr parkering, og ellers er det mange store parkeringshus der du kan sette fra deg leiebilen. Det kan være litt vanskelig å finne frem i på grunn av størrelsen, så noter deg hvor du parkerer bilen. I Dubai kan du betale for parkering med mobilen eller med kontanter på parkeringsautomatene. Det koster rundt 2 dirham* i timen å parkere de fleste steder. ###Sharjah Den tredje største byen i De forente arabiske emirater ligger ved nordkysten av Persiagulfen. Sharjah har mindre glitrende luksus enn storebrødrene Dubai og Abu Dhabi, men arabiske tradisjoner og en flott historisk gamleby gjør Sharjah til en spennende kulturell opplevelse.

Fra Abu Dhabi internasjonale flyplass tar det halvannen time å kjøre langs kysten til Sharjah. Hovedveien E11 har gode veier og det går raskt å kjøre de nesten 150 kilometerne nordover. Hvis du vil unngå bompenger kan du ta E311 deler av veien. I Sharjah er det begrenset parkering, men mange hotell har parkering inkludert. For parkering på offentlige parkeringsplasser og langs gaten kan du betale med SMS eller parkeringskort. ###Abu Dhabi Abu Dhabi er en fartsfylt hovedstad med store skyskrapere, enorme kjøpesentre, en imponerende moske med plass til mange tusen og lange, vakre strender.

Avhengig av hvor i Abu Dhabi du skal tar det mellom 15 minutter og en halvtime å kjøre til Abu Dhabi sentrum. Hvis du har bestilt hotell i Abu Dhabi kan du følge GPS eller kart for å finne veien. Parkering er tilgjengelig på de fleste hoteller i byen. Ellers kan du sette fra deg leiebilen i offentlige parkeringshus eller langs gaten. Det koster 2* eller 3* dirham i timen å parkere, avhengig av om det er standard eller premium-parkering. I parkeringshus koster det 2* dirham per time, eller maksimalt 15* dirham dagen.

Med forbehold om prisendringer

Europcar
Sixt
Alamo
Enterprise
Hertz
Avis

Bilutleie med Skyscanner

Velkommen til Skyscanners omfattende leiebilsøk. Vi dekker tusenvis av destinasjoner og sammenligner tusenvis av leiebilavtaler for å hjelpe deg å finne din perfekte leiebil til en rimelig pris. Vi vil hjelpe deg å gjøre reisen så billig som mulig, slik at du kan smile på hele turen. Kom og kjør med oss.

Gratis sammenligning av leiebil

Med Skyscanner finner du noen av de laveste leiebilprisene som er tilgjengelig på nettet. Når du finner en leiebilavtale som er riktig for deg, vil vi sende deg direkte til bilutleiefirmaet for å legge inn bestillingen. Vi legger aldri til provisjon, slik at du alltid får den beste prisen.

Søk med Skyscanner

Har du behov for en leiebil? Da har du kommet til riktig sted. Uansett hvor du vil reise og uansett hva slags bil du trenger: vi har nøklene. Bare skriv inn hvor du vil leie bil og hente- og avleveringsdatoer, så henter vi alle tilbudene fra de beste bilutleiefirmaene, slik at du kan sammenligne og bestille bilen i løpet av sekunder.