Utleiefirmaene kan ta ekstra betalt for sjåfører under 25 år, normalt betales det når du henter bilen. Aldersrestriksjoner kan gjelde på visse steder. Sjekk utleiefirmaets nettside før bestilling.

Bilutleie fra alle flyplasser

Europcar
Sixt
Alamo
Enterprise
Hertz
Avis
Populære bilutleiedestinasjoner
Bilutleie i OsloFra kr 269*
Bilutleie i Gran Canaria
Bilutleie i AlicanteFra kr 42*
Bilutleie i BergenFra kr 258*
Bilutleie i MünchenFra kr 191*
Bilutleie i MadridFra kr 36*
Bilutleie i MálagaFra kr 41*
Bilutleie i Los AngelesFra kr 253*
Bilutleie i Ålesund VigraFra kr 368*

Skyscanner har all informasjonen du trenger for å få de beste tilbudene på bilutleie. Om du flyr fra Oslo Gardermoen på forretningsreise eller til Faro flyplass på strandferie, kan du sammenligne priser og finne den perfekte leiebilen.

Vi samarbeider med verdens beste bilutleieselskaper og -meglere, i tillegg til lokale spesialister, så vi kan tilby de beste prisene på bilutleie ved hundrevis av flyplasser. Vi sammenligner de beste prisene deres og gjør det enklere (og billigere!) for deg å finne de beste tilbudene.

Med bilutleie på flyplassen trenger du ikke bekymre deg for å navigere deg rundt offentlig transport med koffertene og håndbagasjen din. Bilen din vil være klar til henting så snart du kommer ut fra flyet.

Søk nedenfor for å finne hvilke bilutleieselskaper som er tilgjengelig på flyplassen du har valgt, hvilke firmaer som har biler tilgjengelig på reisedatoene dine, og hvilke bilutleiefirmaer på flyplassen som tilbyr den beste prisen.

Bilutleie med Skyscanner

Velkommen til Skyscanners omfattende leiebilsøk. Vi dekker tusenvis av destinasjoner og sammenligner tusenvis av leiebilavtaler for å hjelpe deg å finne din perfekte leiebil til en rimelig pris. Vi vil hjelpe deg å gjøre reisen så billig som mulig, slik at du kan smile på hele turen. Kom og kjør med oss.

Gratis sammenligning av leiebil

Med Skyscanner finner du noen av de laveste leiebilprisene som er tilgjengelig på nettet. Når du finner en leiebilavtale som er riktig for deg, vil vi sende deg direkte til bilutleiefirmaet for å legge inn bestillingen. Vi legger aldri til provisjon, slik at du alltid får den beste prisen.

Søk med Skyscanner

Har du behov for en leiebil? Da har du kommet til riktig sted. Uansett hvor du vil reise og uansett hva slags bil du trenger: vi har nøklene. Bare skriv inn hvor du vil leie bil og hente- og avleveringsdatoer, så henter vi alle tilbudene fra de beste bilutleiefirmaene, slik at du kan sammenligne og bestille bilen i løpet av sekunder.