Sammenlign bilutleiepriser ved Adelaide flyplass med Skyscanner

Utleiefirmaene kan ta ekstra betalt for sjåfører under 25 år, normalt betales det når du henter bilen. Aldersrestriksjoner kan gjelde på visse steder. Sjekk utleiefirmaets nettside før bestilling.

###Bilutleie ved Adelaide flyplass Informasjonen var korrekt og oppdatert i juni 2015

Fra flyplassen i Adelaide kan du leie bil og komme nært innpå noen av Australias flotteste severdigheter. Den sjarmerende byen Adelaide, Kangaroo Island og vinregionen Barossa Valley er bare noen av opplevelsene som venter deg når du bestiller leiebil fra Adelaide flyplass hos Skyscanner. ###Her kan du leie bil ved Adelaide flyplass Avis, Budget, Europcar, Hertz, Thrifty og RedSpot Sixt har alle utleieskranker på flyplassen i Adelaide. Du finner dem i første etasje av flyterminalen, ved siden av bagasjeutleveringen i ankomsthallen. Derfra er det kort vei å gå til bilutleieområdet i parkeringshuset som ligger like utenfor terminalen. Her henter og leverer du leiebilen, og du kan velge blant mange ulike modeller, størrelser og prisklasser for din leiebil fra Adelaide flyplass. ###Bilkjøring ved Adelaide flyplass Adelaide flyplass har god tilknytning til alle de viktigste veiene i South Australia. Den ligger bare en kort kjøretur unna Adelaide sentrum, og det er også bare et steinkast eller to til stranden. Når du har hentet leiebilen i parkeringshuset følger du skiltene til utgangen gjennom en rekke rundkjøringer og flere enveiskjørte strekninger. Du kommer raskt til hovedveien A6 som går inn til Adelaide hvis du tar til høyre. Like sør for Adelaide er motorveien M1 i retning Melbourne, og nord for Adelaide flyplass går A1 langs kysten vestover i retning Perth. Det er ingen bompenger i South Australia og Adelaide-området. ###Bensinstasjoner nær Adelaide flyplass Avhengig av leiebilavtalen din kan det være du må levere tilbake bilen med full tank.

Inne på Adelaide flyplass ligger det en United-bensinstasjon hvor det er praktisk å fylle bensin når du leverer tilbake leiebilen. På grunn av enveiskjøring må du kjøre forbi parkeringshuset hvor du returnerer leiebilen, finne bensinstasjonen som ligger like ved rundkjøringen på vei mot utgangen av flyplassen, og så kjøre tilbake opp Western Link Road og James Schofield Drive før du når bilutleieområdet igjen. På vei inn til flyplassen kan du også fylle tanken på leiebilen ved BP langs A6, eller på Caltex, Woolworths, Coles eller en rekke andre bensinstasjoner. ###Kjør til destinasjoner nær Adelaide flyplass Fra du henter leiebilen på Adelaide flyplass kan du finne minnerike opplevelser i South Australia. Her er noen av de beste kjøreturene fra flyplassen i Adelaide, som ikke tar mange timer i bilen. ###Barossa Valley Barossa Valley er en av de fremste vindistriktene i Australia, med mange vingårder som ønsker besøkende velkommen til vinsmaking og guidete turer. Med leiebil kan du kjøre fra vingård til vingård og på veien nyte det flotte landskapet i regionen.
Hjertet i Barossa Valley ligger bare en times kjøring nord for Adelaide flyplass. Følg veien ut av Adelaide mot nord og ta A1 og National Highway M20 nordover mot Barossa Valley. Det er godt skiltet og det er også fint å la seg inspirere til avstikkere på veien. De fleste vingårdene i området har gode parkeringsmuligheter, og du kan også bestille overnatting der du kan sette fra deg leiebilen hvis du vil smake på den lokale produksjonen. ###Kangaroo Island På Australias tredje største øy, Kangaroo Island, finner du ikke bare ville kenguruer. I Flinders Chase National Park bor det også koalaer, små wallabier og utallige fuglearter, mens du kan møte søte seler helt sørvest på øyen.
Det tar over tre og en halv time å kjøre til Kangaroo Island, og reisen inkluderer en fergetur, men de fleste som har vært der sier at besøket er verdt reisetiden. Ta motorveien M2 mot sør og følg deretter B23 mot Kangaroo Island. Ved Cape Jervis går det en ferge over Backstairs Passage. Når du ankommer Kangaroo Island kan du finne overnattingsmuligheter der du også kan parkere leiebilen. Hvis du vil overnatte i telt må du skaffe tillatelse på forhånd. ###Adelaide Adelaide er hovedstaden i delstaten South Australia, og det er en sofistikert og spennende storby med flotte museer, en vakker botanisk hage, flere universiteter og mange gode spisesteder i sentrum.
Flyplassen i Adelaide ligger tett på Adelaide sentrum. Det tar bare 10-15 minutter å kjøre inn til sentrum av byen, og avhengig av hvor du har bestilt hotell i Adelaide kan du komme deg raskt fra flyplass til hotellrom. Veisystemet i Adelaide er bygget som et rutenettverk, så det er relativt greit å finne frem. Det er flere ulike parkeringsmuligheter i Adelaide sentrum. Mange hotell i byen tilbyr parkering, enten inkludert i prisen eller mot et tillegg. Det er en rekke offentlige og private parkeringsanlegg, og mange av disse er åpne 24 timer i døgnet, med gode muligheter for både kort- og langtidsparkering. Prisene varierer fra parkeringshus til parkeringshus, men ligger på mellom $4* og $7* i timen. Det er også mulig å parkere langs gaten, og prisene her er fra $2* for 30 minutter. Det er ofte tidsbegrensning på gateparkering i Adelaide. *Med forbehold om prisendringer

Europcar
Sixt
Alamo
Enterprise
Hertz
Avis

Bilutleie med Skyscanner

Velkommen til Skyscanners omfattende leiebilsøk. Vi dekker tusenvis av destinasjoner og sammenligner tusenvis av leiebilavtaler for å hjelpe deg å finne din perfekte leiebil til en rimelig pris. Vi vil hjelpe deg å gjøre reisen så billig som mulig, slik at du kan smile på hele turen. Kom og kjør med oss.

Gratis sammenligning av leiebil

Med Skyscanner finner du noen av de laveste leiebilprisene som er tilgjengelig på nettet. Når du finner en leiebilavtale som er riktig for deg, vil vi sende deg direkte til bilutleiefirmaet for å legge inn bestillingen. Vi legger aldri til provisjon, slik at du alltid får den beste prisen.

Søk med Skyscanner

Har du behov for en leiebil? Da har du kommet til riktig sted. Uansett hvor du vil reise og uansett hva slags bil du trenger: vi har nøklene. Bare skriv inn hvor du vil leie bil og hente- og avleveringsdatoer, så henter vi alle tilbudene fra de beste bilutleiefirmaene, slik at du kan sammenligne og bestille bilen i løpet av sekunder.