Et bad i sjokolademelk? Havet for blått? Ikke nok biff for vegetarene? Her er noen av de rareste hotellklagene vi har hørt.

Fra toaletter fylt med mineralvann til badekar med sjokolademelk – vi avslører 10 av de merkeligste forespørslene fra hotellgjester noen sinne. I tillegg røper vi 10 av de rareste klagene fra hotellgjester.

EN DØD MUS, geitebjeller og 16 puter for en enkelt gjest er bare noen av de bisarre forespørslene hotellansatte over hele verden har mottatt fra gjestene sine, i følge vår siste undersøkelse.

Størstedelen av de uvanlige forespørslene dreier seg om mat, med rare ønsker om at de hotellansatte skal sørge for å levere 15 agurker om dagen, eller kun høyrebeina på en kylling. Eller hva med et enkelt glass vann – levert til rommet hver hele time gjennom hele natten? Lyden av geitebjeller for å hjelpe en gjest å få sove er også kommet med på listen over de mest uvanlige hotellforespørslene.

Den andre kategorien som ofte står på listen dreier seg om badet, med flere uvanlige ønsker fra badende gjester, for eksempel badekaret fylt av honning eller sjokolademelk. Og når en gjest krevde å få toalettet fylt med mineralvann visste ikke hotellbetjeningen hva de skulle svare.

De rareste hotellforespørslene

1, Et glass vann hver hele time, hele natten

2. 15 agurker om dagen

3. Fyll toalettet med mineralvann

4. Et badekar fylt av honning

5. Lyden av geitebjeller for å få sove

6. Bare høyre kyllinglår

7. En død mus

8. Et badekar fylt av sjokolademelk

9. 16 puter (for en enkelt gjest)

10. Krokodillesuppe

Undersøkelsen blant 400 internasjonale hotellansatte avslørte også de uvanlige klagene ansatte har blitt utsatt for – fra gjester som ber om å få tilbake pengene fordi hunden deres ikke har trivdes, til gjesten som ba om avslag i prisen fordi kjæresten hans snorket så han ikke fikk sove.

For noen er beliggenheten det viktigste, men det er vanskelig å ikke kjenne sympati for de ansatte på et prestisjefylt hotell i London’s flotte Mayfair-område, som på en diplomatisk måte var nødt til å forklare hvorfor hotellrommet de hadde betalt for ikke hadde utsikt over havet.

De mest uvanlige klagene

1. Sengetøyet er for hvitt

2. Havet var for blått

3. Iskremen for kald

4. Badekaret er for stort

5. Kjærestens snorking holdt gjesten våken (bedt om avslag i prisen)

6. Gjestens hund likte ikke oppholdet (ber om tilbakebetaling)

7. Det var ikke utsikt over havet (i Mayfair, London og innenlands i Italia, 80 km fra kysten)

8. Det var ikke biff på vegetarmenyen

9. Kelneren var for kjekk

10. Brudgommens mor fikk ikke brudesuiten

Les også:

Verdens høyeste hoteller

Overnatting utenom det vanlige

Europas vakreste slottshotell

Søk etter flyvninger

Returtype