Skyscanners tips til billige europeiske utdrikningslag.

Var det noen som sa et rolig måltid og et par drinker? Glem det! Vi presenterer Skyscanners beste tips til europeiske utdrikningslag, med billige fly så du kan spare pengene dine og bruke dem på drikke, vi mener, bryllupet i stedet.

Forlover? Da er den viktigste jobben din å arrangere utdrikningslag – ja, og så å huske ringene på dagen, da. Utdrikningslaget skal være både underholdende og ikke koste skjorta for alle deltakerne – så hva gjør du? Du kan jo leie en minibuss og dra på paintball, men det er ikke helt…greien, liksom. Hva med å bare arrangere et bedre måltid? Da bryter du jo med alle tradisjoner – så hvorfor ikke gjøre det alle egentlig vil? Dra på en billig storbyferie i Europa og ha en uforglemmelig helg med gode venner, uten at det koster en månedslønn i norske alkoholpriser. Bestill flybilletter i god tid så du får de billigste billettene, og du kan bruke mer på runder med Jägerbombs i stedet.

Øl

1. Amsterdam, Nederland, fra kr 546,- tur/retur

Amsterdam har vært et klassisk valg for utdrikningslag i mange år. Med uendelige muligheter for moro, særlig om du unngår de kjipe ’attraksjonene’ i Red Light District, og en by som har mange vannhull i tillegg til avslappende steder å ta det rolig dagen derpå er Amsterdam et naturlig valg. Husk at de fleste gatene i byen ser helt like ut, særlig etter et noen glass, så skriv ned adressen til hotellet, og merk det helst av på kartet for sikkerhets skyld.

2. Riga, Latvia, fra kr 292,- tur/retur

Godt øl, snille priser, flott middelalderbakgrunn for alle bildene fra utdrikningslaget (særlig dem dere tar før alkoholen har satt for sterke spor) – Riga tiltrekker seg mange utdrikningslag. Den latviske hovedstaden er populært både blant dem med matchende T-skjorter, L-skilt og oppblåsbare deltakere, men også de som gjerne vil ha litt rimelig kultur, bra puber og nattklubber som holder det gående til tidlig morgen (i motsetning til den første typen utdrikningslag, i mange tilfeller) kommer hit. Du kan ellers prøve Tallinn eller Budapest for lignende opplevelser.

3. Barcelona, Spania, fra kr 395,- tur/retur

Hippe Barcelona er et av de reisemålene som klarer å krysse av på mange bokser. Sol og strender? Jepp. Kunst og kultur? I massevis. Fotball? Verdensberømte Camp Nou. Mat og drikke? Både sjokolademuseum, øl og tapas i milevis. Her er det bare å bestille en cerveza eller fem, nyte varmen og gjøre akkurat det som passer bruden eller brudgommen – sport, shopping eller sangria. Og øl. Og sangria. Og mer øl.

4. Ibiza, Spania, fra kr 820,- tur/retur

Hvis målet med utdrikningslaget er å ha en siste hurrakveld på byen før man er gift for alltid er et sted som Ibiza helt perfekt å riste løs før alvoret setter inn. Her kan du danse til den lyse morgen, dra rett fra stranden til nattklubben, drikke sjampanje ved bassengkanten eller drikke mojitos til solen står opp igjen. Bare ikke kom for sent til flyet på vei hjem.

5. Edinburgh, Skottland, fra kr 348,- tur/retur

Glem Las Vegas og The Strip. I Edinburgh kan du prøve lykken på casino, på veddeløpsbanen eller i en av de mange tippebutikkene der du kan satse penger på det aller meste. Den skotske hovedstaden har dessuten hundrevis av puber, frityrstekt mat for å holde drikkeformen gående, og massevis av arkitektur du kan gi fullstendig blaffen i når du ramler ut av pub nummer syv. Pass på de bratte gatene og brosteinene, og si gjerne hei til en lokal skotte i kilt: de setter stor pris på spørsmålet om hva de har under kilten.

Trenger du et sted å overnatte? Skyscanner har ikke bare billige flybilletter, vi hjelper deg også å finne hotell hvor du vil, fra Bergen til Bangkok. Søk etter hotell med Skyscanner nå!

Søk etter flyvninger

Returtype