Hotell i Tokyo | Sammenlign priser på billige hotell i Tokyo

Tokyo

Hotell i Tokyo er det hundrevis av, så du har nok å velge blant når du reiser til Japans hovedstad og største by. Den fargerike, travle millionbyen har alt fra effektive, små kapselhoteller til luksuriøse femstjernershoteller med utsikt over skyskrapere og neonskilt fra hotellrommet. Det er ikke veldig billig å bo på hotell i Tokyo, og rommene er gjerne mindre enn vi er vant til, men du kan finne spennende hotellopplevelser utenom det vanlige her, og da er det ikke alltid størrelsen det kommer an på. Tokyo-hotellene er ofte forretningsvennlige, for mange reiser med jobben hit. Tokyo har en viktig rolle i verdensøkonomien, og mye er godt tilrettelagt for forretningsreisende. Det finnes en rekke internasjonale hotellkjeder og japanske hoteller som tilbyr konferansefasiliteter, møterom, gratis wifi og praktiske hotellrom. Mange har ekstratjenester som vask, stryking og skopuss, noen ganger inkludert i hotellprisen. Mange hoteller i Tokyo har dessuten karaoke-bar og restaurant, så dersom vil sosialisere med business-kontakter er karaoke gjerne måten å gjøre det på i Tokyo. 

Tokyo har også mange familievennlige hoteller, og det kan være en spennende opplevelse å ta med seg barna til den japanske hovedstaden. Det er garantert mange fristelser i butikkene, særlig i shoppingdistriktet Ginza, og i bydelen Akihabara finner du mengder av elektroniske gadgets som både små og store gjerne vil leke seg med. Hotellene tilbyr ofte barnevennlige lekerom, egne barnemenyer, og familierommene på hotellene har bedre plass enn vanlige hotellrom. For de som er ute etter billig overnatting er det flere backpackervennlige hoteller, vandrerhjem og hostels i Tokyo. Du kan finne sengeplass på sovesal for en hundrelapp eller to. Flere rimelige hoteller tilbyr også rabatt dersom du bestiller rom for en lengre periode, og dersom du bestiller overnatting i god tid er det lettere å finne gode hotelltilbud i Tokyo. For de som er interessert i japansk kultur og tradisjoner kan det være fint å bestille hotell i nærheten av severdigheter som Tokyos keiserpalass eller det vakre Senso-ji-tempelet. I Shinjuku-distriktet ligger den fredelige Shinjuku Gyoen-parken, og du finner flere elegante hoteller i nærheten av parken. Tokyo har også en rekke flotte femstjernershoteller i sentrum av byen, fra moderne hotellkomplekser i glass og stål, til tradisjonsrike hotellbygninger med utpreget japansk stil. Noe for enhver smak, med andre ord.

 

Visste du at...?

Å reise i Tokyo kan være en slitsom opplevelse, men det er faktisk en av verdens tryggeste byer. Det er nesten ingen kriminalitet rettet mot turister i Tokyo, og kvinner som reiser alene sier også at Tokyo oppleves som et ekstra trygt sted.

Tokyo har mange fantastiske restauranter, inkludert verdens dyreste spisested. På biffrestauranten Aragawa koster det minst 35.000 yen å spise middag, og en av spesialitetene er Kobe-biff.

Selv om Mount Fuji ikke ligger langt unna Tokyo kan du bare se det ikoniske fjellet rundt 80 dager i året. Resten av tiden er fjellet gjemt bak luftforurensing og dårlig sikt.

mer

Bildene av Flickr/escapio