Palma de Mallorca

Hotell i Palma | Sammenlign priser på billige hotell i Palma

Palma Mallorca

Når du trenger en ferie med sol, strand og avslapning er et hotell på Palma Mallorca et godt valg. Den deilige spanske ferieøyen ligger idyllisk til i Middelhavet, og har i mange år vært blant norske charterturisters absolutte favoritter. Her finner du grønne skoger og flotte fjell, langstrakte strender og sjarmerende feriebyer, barnevennlige badebyer og festglade utesteder – samlet sett har Palma Mallorca alt du kan ønske deg fra en badeferie. Bestill hotell på Palma Mallorcas flotte kyst for å sikre deg nærhet til de fristende badeplassene. Mange resorter ligger langs deilige strender der hele familien trygt kan plaske i vannet eller slange seg på stranden. Det finnes flotte hotellkomplekser og leilighetshotell der du både har restauranter, aktiviteter og flere badebasseng like utenfor døren, mens hvis du velger et familiedrevet hotell litt utenfor de mest populære resortene kan du få en nærhet til naturen og en annerledes ferieopplevelse på Palma Mallorca.

Palma Mallorca var en av de første charterdestinasjonene for norske turister helt tilbake på 50-tallet. Det herlige været og infrastrukturen som ble bygget ut spesielt med tanke på avslappende ferieopplevelser gjorde at mange la sine sommerferier til Palma Mallorcas kyster. Den dag i dag har turismen utviklet seg til å tilby en rekke spesialopplevelser, fra barnevennlige familieferier og rolige seniorreiser, til aktive opplevelsesreiser med fest og moro for de unge. Hotellene er også tilpasset ferieopplevelsene, og du finner alt fra rimelige vandrerhjem med billig overnatting på sovesal, til tre- og firestjernershoteller med grei standard og praktiske fasiliteter. Det er dessuten et godt utvalg av unike og luksuriøse resorter eller boutique-hoteller, og stadig nye overnattingssteder med personlighet dukker opp i hovedstaden Palma og rundt på Palma Mallorcas kyststrekninger. Kultur- og arkitektinteresserte kan også finne mye spennende på Palma Mallorca, og velger du et hotell i en av øyens mange sjarmerende byer kan du utforske flotte katedraler, overdådige slott eller storbyens gleder i hovedstaden Palma. Hotellene langs kysten av øyen gir gode muligheter for utfoldelse i vannsport, sykling og turgåing, og den frodige øyen med spennende natur og deilig klima er perfekt for dem som ikke bare vil sole seg på deilige sandstrender.

Visste du at...?

Mallorca er den største av alle de spanske øyene, og det har bodd folk her i 5000 år. Turistreiser til Mallorca startet først på 1950-tallet, og det er i dag en av de mest populære reisemålene for nordmenn i Spania.

Halvparten av alle innbyggerne på Mallorca bor i Palma.

Den vakre middelalderkatedralen i Palma de Mallorca er fra 1200-tallet, selv om det tok minst fire hundre år å gjøre størstedelen av byggearbeidet ferdig. Katedralen er en av de populære turistattraksjonene i Palma, sammen med de arabiske badene fra 900-tallet som ligger like ved. 

mer

Bildene av Flickr/UggboyUggGirl