Manchester

Hotell i Manchester | Sammenlign priser på billige hotell i Manchester

Manchester er industribyen som har blitt Storbritannias fotball- og musikk-senter. Det er et populært reisemål for de som vil oppleve en britisk storbyweekend med nesten alt det London kan by på – bare til lavere priser.

Manchester er et ekte shoppingmekka, med butikker i absolutt alle prisklasser. Fra store kjedebutikker med billige klær, til flotte designerbutikker, unike boutique-shoppingopplevelser og digre kjøpesentre utenfor bysenteret har du noe for enhver smak. Du finner mange gode hotell i disse områdene, så du har kort avstand fra hotellrommet til prøverommet. Du bør heller ikke besøke Manchester uten å få med deg litt av fotballentusiasmen i byen, enten du ser kamp på Old Trafford eller kjøper med deg suvenirer fra erkerivalene Manchester City.Du kan overnatte nær fotballmekkaet Old Trafford på det budsjettvennlige Trafford Hall Hotel.

Stikk innom Chinatown, der asiatiske restauranter, matbutikker og forretninger ligger tett i tett, og der neonlysene på kveldstid skaper stemning hos folkemengdene som kommer for å nyte både kinesiske og asiatiske restauranter. I Rusholme finner du Curry Mile, der curry-restauranter, smykkeforretninger og sari-butikker ligger side om side i en 800 meter lang gate. Her finner du også mindre gjestehus og bed and breakfasts, hvis du vil vil spare hotellbudsjettet til shopping.

The Village, eller Gay Village som det gjerne kalles, er området rundt Canal Street med Manchesters kanskje mest yrende uteliv, berømte barer og nattklubber. Her ligger store, flotte hotell som Britannia Manchester Hotel med familievennlige rom og restauranter like utenfor døren.

Manchester har tusenvis av hotellrom, fra koselige bed & breakfasts, moderne boutiquehoteller og kjedehotell i ombygde industribygg, til historiske luksushotell og elegante designerhotell. På Roomzzz Manchester City kan du overnatte i et gammelt bomullsvarehus med høyt under taket og stort interiør – og du får en Mac på hotellrommet. Med flere ungdomsherberger og vandrerhjem har Manchester også mye å tilby de som er ute etter billig overnatting. Hvis du kommer med fly til Manchester er forretningshotellet Radisson SAS på flyplassen et praktisk alternativ, med god utsikt og praktisk transport til både sentrum og terminalen.

Visste du at...?

Du kan leie en superbil på Northern Ferrari – kjenn deg som en av byens fotballmillionærer der du kjører rundt.

Cornerhouse Cinema er kjent som en av de bedre kinoene i Nord-England, med smale og spennende filmer fra hele verden.

Besøker du Manchester vinterstid kan du stå på skøyter i Spinningfields, ake i Piccadilly Gardens, eller handle på et av de mange julemarkedene. 

mer

Bildene av Flickr/Iris Chase