Madrid

Hotell i Madrid | Sammenlign priser på billige hotell i Madrid

Hotell i Madrid er like varierte som opplevelsene du kan få med deg i den spanske hovedstaden. Her finner du alt fra flamenco-hoteller og matglade hotell med restauranter i verdensklasse, til små gjestehus, fargerike vandrerhjem og rimelige standardhoteller fra alle de kjente hotellkjedene. Om du vil ha tre-, fire- eller femstjernershoteller i Madrid sentrum, eller om du foretrekker et billig hotell i utkanten av byen, finner du hotellene du ønsker deg med Skyscanners hotellsøk. Finn et hotell som ligger hendig til i forhold til Madrids mange severdigheter, for eksempel det spennende Pradomuseet, det overdådige slottet Palacio Real eller den vakre Parque de Retiro. Tyrefekterarenaen Plaza de Toros de Las Ventas er kanskje for spesielt interesserte, selv om spanjolene er svært stolt av denne unike sporten. For de fotballinteresserte er et hotell nord i Madrid gjerne å foretrekke, da stadion Santiago Bernabeu, hjemmebanen til Real Madrid, et av verdens beste fotballag ligger her. Bestill hotell i Madrids fotballsesong, slik at du kan få med deg en hjemmekamp på det enorme fotballstadiet. 

Madrid er også en perfekt by om det er kulturopplevelser og shopping som står øverst på ønskelisten. Hoteller i Madrids Huertas-område ligger praktisk til for besøk i designerbutikker og i spanske klesforretninger, mens det gylne trianglet av Madrids beste museer ligger ved Retiroparken. Madrid er blant verdens fremste kunstmetropoler, og det er særlig de tre ledende museene Reina Sofia, Museo Thyssen-Bornemisza og Prado-museet som trekker til seg kunstinteresserte. I det samme området, ved Paseo Prado, finner du både en rekke flotte hoteller og mange andre museer. For en helt førsteklasses hotellopplevelse kan du bestille overnatting på Madrid Ritz, som var en av de tre opprinnelige Ritz-hotellene, og som i dag er et elegant og overdådig hotell med dyre, men fabelaktige hotellrom. Hotellstandarden i Madrid er generelt god, og du kan finne mange bra og relativt billige hotell i Madrid hvis du bestiller i rimelig tid på forhånd. Om feriebudsjettet er lite er det også mulig å overnatte i sovesaler og på svært rimelige vandrerhjem, men det er ikke umulig å finne både familiehotell, romantiske hoteller og unike designerhotell i de fleste prisklasser. Madrid er en stor og spennende by med godt utvalg hotell.

Visste du at...?

Madrid er opphavsbyen til flamenco, den lidenskapelige dansen og musikken som fremføres med stor innlevelse. En annen Madrid-spesialitet er tyrefekting, men det er mer kontroversielt!

Madrid ligger på et fjellplatå 650 meter over havet, og er den høyeste hovedstaden i Europa. Samtidig har Madrid flere skyfrie dager enn de fleste byer i Europa.

Madrids fremste fotballklubb Real Madrid er ifølge FIFA den mest suksessfulle fotballklubben i det tyvende århundre. De har vunnet utallige mesterskap, og på stadion Santiago Bernabeu kan 85.000 tilskuere få med seg storoppgjør i den spanske La Liga. 

mer

Bildene av Flickr/trioptikmal