Los Angeles

Hotell i Los Angeles | Sammenlign priser på billige hotell i Los Angeles

Når det gjelder hotell i Los Angeles er det en ting som er sikkert. Bestill hotellrom i god tid på forhånd, slik at du har sjansen til å finne overnatting i området du vil, og til en rimelig pris. Selv om det finnes utallige hotellrom i Los Angeles, USAs underholdningshovedstad, er det ofte rift om overnattingen, siden Los Angeles er en populær by både for turister og for forretningsreisende. I Hollywood finnes de fleste av filmindustriens viktigste aktører, og du kan støte på både kjente skuespillere, internasjonale filmregissører og berømte forfattere både på hotellet i Los Angeles eller på de mange restaurantene, kafeene og utestedene i den glitrende filmbyen. Los Angeles er en enorm og variert by. Bare New York har flere innbyggere, og den store LA-metropolen har flere områder som du bør vurdere når du bestiller hotell. Du kan bestille overnatting blant skyskraperne i sentrum av Downtown Los Angeles. Her finner du både luksuriøse, moderne og elegante hoteller med glassfasader og stilige omgivelser, og relativt rimelige billighoteller, som tre-stjerners hotellkjeder, budsjetthoteller og gjestehus med grei standard. I tillegg finnes det en lang rekke berømte hoteller som har preget alt fra film og TV til musikk og bøker. Hvem har ikke drømt om å bo på hotell der legender som Janis Joplin og Led Zeppelin har satt sine spor? Ved strandområdene i Santa Monica er det mange gedigne strandhoteller, der hotellrommene har utsikt over de populære strandpromenadene eller mot Stillehavets fristende badevann. I Beverly Hills og Bel Air ligger det praktfulle hoteller i kolonistil, med svømmebassenger, hageanlegg og treningsstudio. I Los Angeles er de fleste opptatt av å holde seg i form, så la deg rive med av fitnessfantastene og prøv nye treningsformer og supermat av alle slag. Barnefamilier som reiser på ferie til Los Angeles kan gjerne finne hotell i nærheten av Disneyland, L.A. Zoo eller de populære fornøyelsesparkene Six Flags. 

Når det gjelder severdigheter og opplevelser er det å se på folkelivet og å oppleve filmindustriens mekka på nært hold en attraksjon i seg selv, for eksempel på Sunset Boulevard og ved Grauman’s Chinese Theatre. I tillegg har Los Angeles utallige opplevelser å by på, fra Universal Studios og Hollywood Walk of Fame, til Getty-senteret, Walt Disney Concert Center og Paramount Studios.

Visste du at...?

Los Angeles het opprinnelig El Pueblo de Nuestra Senora Reina de los Angeles sobre el Rio Porciuncula da byen ble grunnlagt i 1781.

På det første Hollywood-skiltet i fjellsiden sto det Hollywoodland, og det var et reklamestunt for eiendomsutviklere som solgte nye boliger med stort potensiale. I dag er skiltet blant verdens mest kjente symboler.

Hvert år leier Los Angeles’ berømte kunstmuseum Getty Museum inn en rekke geiter for å klippe gress og fjerne ugress utenfor museumslokalene. Getty Museum er bare ett av 300 museer i Los Angeles - men det er det eneste som har geiter som gartnere. 

mer

Bildene av Flickr/belboo