Hotell i Ibiza | Sammenlign priser på billige hotell i Ibiza

Ibiza

Hotell på Ibiza har lenge hatt et rykte på seg for å være fokusert på festing og utskeielser. Det er sant at Ibiza er en av de mest spennende reisemålene for festglade ungdommer, hvor kremen av internasjonale DJer samles sammen med kjendiser, rikfolk og over 6 millioner turister hvert år – men det er ikke bare som partyøy at Ibiza har noe å komme med. Du finner hoteller på Ibiza som kan tilby rolige rom med utsikt over knallblått hav og antikke ruiner. Både i Ibiza by og rundt på øyen finnes det arkeologiske utgravninger og en fønikisk nekropolis fra 600-tallet. Og den elegante gotiske katedralen fra 1300-tallet er også blant severdighetene på Ibiza. Du kan bestille hoteller som ligger langt unna bargatene og nattklubbene i Ibiza by og San Antonio hvis du foretrekker ro, kultur og nærhet til naturen. For barnefamilier er de rolige hotellene i Santa Eularia et godt alternativ. Her finnes det både leilighetshoteller, ferieleiligheter og hotellkjeder som tilbyr barnepass, svømmebasseng, barnevennlig mat og kort avstand til trivelige strender der de små trygt kan leke med sand og vann.

Samtidig er det ikke til å stikke under en stol at Ibiza er og blir en festdestinasjon hvis det er det du ønsker deg. Det er bare å bestille hotell i nærheten av for eksempel Sunset Strip i San Antonio, hvor du kan feste til den lyse morgen sammen med tusenvis av andre gjester. Billige overnattingsmuligheter som ungdomsherberger, vandrerhjem og rimelige sentrumshotell gjør at mange ungdommer drar til Ibiza for å oppleve de legendariske nattklubbene. Men du kan også bo i luksuriøse omgivelser og få med deg det beste av festen. Femstjernershoteller med spa og massasje, lekker frokost og luksusmyke senger gjør det enklere å bli kvitt bakrusen etter en natt med dansing. De mange rike og berømte som fortsatt flokker til Ibiza bestiller gjerne overnatting i private villaer eller på luksushotellene som ligger tett på stranden.

 

Visste du at...?

Det finnes ikke rennende vann på Ibiza. Nei, du skal slippe å tørste i hjel, for det er snakk om naturlig overflatevann – Ibiza har ingen elver eller vannkilder, så alt ferskvannet på øyen er under jorden.

Det sies at Ibiza er et av de mest magnetiske stedene på jorden. Es Vedra, en av tre holmer like øst for Ibiza har en geologisk konsentrasjon av metaller som gjør at den kan ha innvirkning på kompasser og måleinstrumenter. Nostradamus spådde at Ibiza ville være det eneste stedet som ville overleve en atomkrig – hvem vet?

Ibiza er en fargerik øy, og en av grunnene er at den fruktbare jorden er farget knall oransje. Det er et resultat av de mange furutrærne på øyen, og furunålene reagerer med jordsmonnet og skaper den karakteristiske oransje fargen.

Reiseguide til Ibiza

Dalt Vila

Salines Beach

The North

Ibiza er en liten Middelhavsøy som gjennom årene har fått rykte på seg som ‘partydestinasjon nummer èn’. De fleste besøker øya for å nyte sol, strender og det beryktete nattelivet, men det er også mye annet å se og gjøre på Ibiza – noe turister sakte men sikkert har begynt ...

Bildene av Flickr/escapio, Flickr/Philip Larson