Hotell i Frankfurt | Sammenlign priser på billige hotell i Frankfurt

Frankfurt

Hotell i Frankfurt er det flust av. Den populære konferansebyen har hundrevis av hoteller i alle prisklasser, og alle de internasjonale hotellkjedene er representert her. Frankfurt er en nord-tysk by ved elven Main, og den er et populært reisemål for forretningsreisende og konferansedeltakere fra hele verden, takket være flere årlige industrimesser. Hotelltilbudet i Frankfurt er derfor omfangsrikt, med mange flere hotellrom enn byens størrelse ellers skulle tilsi. Hotellene i Frankfurt er ofte store, praktiske forretningshoteller i kort avstand til byens mange konferansesentre. Det er lurt å bestille hotell i god tid, for Frankfurt-hotellene fylles fort opp av konferansedeltakere. Det er langt fra umulig å finne rimelige hoteller i Frankfurt, men sjekk hvilke arrangementer som foregår i byen før du bestiller reisen, for det kan fort bli travelt på de mange hotellene når det arrangeres internasjonale messer. I Frankfurt er faktisk de beste hotelltilbudene å finne i helgene og om sommeren, så hvis du vil legge ferien hit når det ikke skjer så mye annet, kan du gjøre et kupp og finne svært lave hotellpriser i Frankfurt. Du kan bo på luksuriøse femstjernershoteller om lommeboken tillater det, og besøkende kan velge mellom nesten tjue hoteller med fem stjerner i Frankfurt, fra personlige og stilriktige boutique-hoteller, til historiske hoteller med klassisk eleganse. Eller hva med et moderne hotell i glass, med fokus på luksus, design og velvære? For de som foretrekker rimeligere hotell med god standard er det flere hundre Frankfurt-hoteller med tre og fire stjerner. Både velkjente hotellkjeder, lokale familiehotell og gjestehus er blant valgmulighetene dine når du bestiller hotell i Frankfurt.

Det er nok av aktiviteter å finne på i byen, også utenom messer og arrangementer. Frankfurt har mange flotte kafeer og restauranter, og den er kjent som en av de beste museumsbyene i Tyskland. Typiske tyske kneiper med biergarten og uteservering byr på velsmakende lokalt og tysk øl, og du må gjerne spise en frankfurter-pølse eller tre når du er på besøk. Operahuset, Goethe-museet og Palmengarten-parken er også flotte severdigheter i Frankfurt. 

 

Visste du at...?

I Frankfurt finner du den europeiske sentralbanken, og Frankfurt er et viktig kommersielt sentrum både i Tyskland og i Europa. Det er mye forretningsvirksomhet, særlig innen finans, og Frankfurt kalles gjerne for ’Mainhatten’ for å spille på dette.

Den kjente tyske forfatteren Johann Wolfgang von Goethe ble født i Frankfurt, og i dag er huset hans et museum. Han skrev blant annet den innflytelsesrike dannelsesromanen Unge Werthers Lidelser og storverket Faust, i tillegg til en rekke viktige dikt.

Frankfurt er en av de viktigste byene i den internasjonale bokbransjen, med over 200 forlag. Den årlige bokmessen i Frankfurt hver oktober trekker til seg hundretusenvis av besøkende og mer enn 7000 utstillere fra 100 land.

mer

Bildene av Flickr/escapio