Hotell i Chicago | Sammenlign priser på billige hotell i Chicago

Chicago

Bestiller du hotell i Chicago gjør du lurt i å be om et hotellrom med utsikt. Chicago ligger vakkert til ved Lake Michigan, og den berømte skylinen i USAs tredje største by kan gjerne nytes fra takterrassen på et av byens mange hotell. Enda bedre er det å våkne opp til solen som glimter i innsjøen og de flotte skyskraperne, så om du får et hotellrom høyt oppe i etasjene har du gjort en bra deal på Chicago-hotellet ditt. Enten du besøker Chicago på ferie eller på jobbreise er det mange spennende opplevelser som venter deg. På Magnificent Mile, Chicagos velkjente handlegate, ligger det hundrevis av flotte butikker, i tillegg til restauranter, kafeer, barer og flere hoteller. Du kan finne utsøkte designhoteller i Chicago, fra små og intime boutique-hoteller med luksuriøse detaljer, til storslåtte femstjernershoteller med gammel eleganse og lange tradisjoner. I tillegg er det mange elegante og vennlige hoteller med tre og fire stjerner, og du finner ofte gode hotelltilbud og lave priser på velkjente hotellkjeder. Det er dessuten også mulig å overnatte svært billig på Chicagos rimeligere hoteller, hostels og vandrerhjem, og en seng på ungdomsherberge trenger ikke koste mer enn et par hundrelapper. 

Bestill overnatting i nærheten av Chicagos Millennium Park om du virkelig vil bo i hjertet av byen. Her er det kulturarrangementer og skulpturpark, og rundt deg er det lett å se hvorfor Chicago er kjent som arkitekturhovedstaden i USA. Flotte bygninger av kjente arkitekter som Frank Gehry og Frank Lloyd Wright preger bybildet. For sportsinteresserte er det nesten obligatorisk med en tur ti Wrigley Stadium for å få med deg en baseballkamp med noen av Chicagos sportslegender. Familievennlige hoteller i Chicago ligger gjerne nær den populære Navy Pier, mens konferanse- og forretningshoteller sentralt i byen og sør for Chicago-elven har mye spennende å by på i nærområdet.

 

Visste du at...?

Art Institute i Chicago har blitt kåret til verdens beste museum av TripAdvisor. Og det er bare ett av de mange museene i byen, så om du er kunstinteressert er Chicago et spennende reisemål.

Chicago-elven er den eneste elven i verden som renner bakover. Etter at forurensing fra Chicagoelven til Lake Michigan drepte tusenvis av mennesker i sykdomsepidemier på 1800-tallet ble det vedtatt å bygge nye kanaler og systemer som gjorde at elven snudde retning. Den dag i dag renner Chicagoelven bort fra Michigan-innsjøen, istedenfor til den.

Chicago har lenge vært en innovativ by, og flere oppfinnelser kommer fra byen, inkludert spraymaling, glidelåsen og pariserhjulet, eller Ferris wheel, som amerikanerne kaller det.

mer

Bildene av Flickr/escapio