Bangkok

Hotell i Bangkok | Sammenlign priser på billige hotell i Bangkok

Bangkok

Uansett hva målet med reisen din er, finnes det et hotell i Bangkok som passer for deg. Fra billige backpacker-hoteller og rimelig overnatting med enkle forhold, til luksuriøse spahoteller og internasjonale hotellkjeder – valget er ditt. Den store thailandske hovedstaden er et enormt populært reisemål for norske turister, og det er lett å la seg overvelde av de mange hotellene i Bangkok sentrum. Hva skal du velge? Det kommer litt an på hva du vil gjøre i denne spennende og hektiske byen. Bestill hotell i Bangkok med tanke på ferieplanene dine.

Er du på reise med vennegjengen og vil utforske det pulserende nattelivet er hoteller i Bangkoks bydeler Khao San eller Silom gode valg. Her er du midt i smørøyet når det gjelder Bangkoks uteliv. Familier på ferie i Bangkok vil kanskje heller foretrekke familievennlige hotell og overnatting i de roligere strøkene, for eksempel Chao Phraya. Det er uansett lurt å bo i kort avstand til Bangkoks populære kollektivsystem Skytrain for å komme seg rundt i Bangkok. Thailand er et shoppingparadis for mange, og om du reiser til Bangkok for å la kredittkortet få gå seg varmt er det mange muligheter for å velge et hotell nært Bangkoks shoppingstrøk og spennende handlegater. Forretningsreisende finner gode og rimelige hotellkjeder eller forretningshotell i distriktene rundt Sukhumvit og Chidlom. I gamlebyen finner du flotte og sjarmerende hoteller i nærheten av de mange museene og historieopplevelsene Bangkok kan by på.

Å smake på maten i Bangkok er en naturlig del av ferien. Det er mye som foregår på gaten her, også spising, drikking og kafeliv. Utforsk matkultur og markeder, familiedrevne restauranter og fortauskafeer, eller prøv gourmetmat på restaurantene i Bangkoks luksushoteller. Bangkok har en salig blanding av modernitet og tradisjon, både når det gjelder hoteller, restauranter og arkitektur. Side om side med skinnende glassbygninger finner du flotte, gamle templer og sirlig dekorerte bygninger. Hotellene i Bangkok kan være alt fra små bolighus til enorme, lekre hotellkomplekser med balkonger og utsikt over storbyens blinkende lys.

Visste du at...?

Bangkok er den byen i verden med flest internasjonalt besøkende hvert år. Det er flere internasjonale turister reiser til Bangkok enn til London, så det er heldigvis nesten 40 000 hotellrom i Bangkok, med gode overnattingsmuligheter for de over 16 millioner turistene som flyr til Bangkok hvert år.

Bangkok har Guinness-rekorden for verdens lengste bynavn. Det fulle, seremonielle navnet er Krungthepmahanakhon Amonrattanakosin Mahintharayutthaya Mahadilokphop Noppharatratchathaniburirom Udomratchaniwetmahasathan Amonphimanawatansathit Sakkathattiyawitsanukamprasit, men dette brukes (heldigvis) sjelden.

Det er forbudt å kritisere den thailandske kongefamilien i Bangkok. Thaiene har stor respekt for kongefamilien, og det er både respektløst og ulovlig å være negativ eller fortelle vitser om de kongelige. 

mer

Reiseguide til Bangkok

Royal Grand Palace

The Floating Market

Temple of the Reclining Buddha

Kaotisk er nok det ordet som best beskriver Bangkok – Thailands hovedstad og Sørøst-Asias midtpunkt. En flott blanding av tradisjonell Thai kultur samt moderne vestlig kultur gjør at denne metropolen er en spennende by spesielt populær blant backpackers (‘ryggsekkturister’) – på grunn av sitt store utvalg av billige overnattingssteder og ...

Bildene av Flickr/emilio labrador