Hotell i Beijing | Sammenlign priser på billige hotell i Beijing

Beijing

Å finne hotell i Beijing er en spennende opplevelse, for med flere tusen hoteller å velge mellom kan du garantert finne et hotell som passer deg. Den enorme kinesiske hovedstaden har utallige hoteller i alle prisklasser. Det er rimelig å bo på hotell i Beijing, særlig sett i forhold til norske hotellpriser, og du kan finne overnatting for under hundrelappen per natt om du nøyer deg med enkel standard litt utenfor de mest sentrale delene av Beijing. På den andre siden av skalaen er det over 150 hoteller med fem stjerner i Beijing, så du har litt å velge blant også når det gjelder luksushoteller. Fasjonable og elegante hoteller både i vestlig og kinesisk stil ligger sentralt ved Beijings severdigheter, som Den himmelske freds plass, Sommerpalasset, Himmeltempelparken og Den forbudte by. Det er også mange hoteller som ligger like ved Den kinesiske mur, men dersom du foretrekker å overnatte i Beijing sentrum er det ikke vanskelig å ta offentlig transport til muren fra de fleste hotellene i byen.

Beijing er travel, ofte forurenset og alltid full av folk, men det kan likevel være en flott reiseopplevelse for barnefamilier som vil introdusere barna til denne unike byen. Du finner mange barnevennlige hoteller i Beijing, og flere av de beste tilbyr lekerom for barna, svømmebassenger, familierom og barnevennlig mat til hotellfrokosten. Den kinesiske maten er spennende og velsmakende, men det kan være greit med mat som barna er vant til også! For forretningsreisende har Beijing et vell av gode hoteller. Konferansefasiliteter, møterom og gratis wifi kommer som standard på mange av de forretningsvennlige hotellene i Beijing, mens gode hotelltilbud for besøkende med lojalitetskort og bonuspoeng gjør at mange av de internasjonale hotellkjedene i Beijing tilbyr rimelige priser på overnatting med høy standard og god komfort. I mellomsjiktet er det også utallige Beijing-hoteller med tre og fire stjerner, så du kan sammenligne priser på hoteller i Beijing og finne det beste hotelltilbudet for deg.

 

Visste du at...?

Beijing betyr ’hovedstaden i nord’. I dag er Beijing hovedstaden i hele Kina, men Nanjing var tidligere hovedstad sør i landet – Bei betyr nord og Nan betyr sør, mens jing betyr hovedstad.

Wang er det vanligste etternavnet i Beijing, og hele 10% av befolkningen heter Wang til etternavn. 

Det finnes en Hello Kitty-restaurant i Beijing, der du kan spise Hello Kitty-burger og hjemmelaget Hello Kitty-iskrem. Det var fullbooket i restauranten etter at den åpnet, og mange par har allerede forlovet seg i det populære Hello Kitty-interiøret.

Bildene av Flickr/escapio