Hotell i Lanzarote | Sammenlign priser på billige hotell i Lanzarote

Lanzarote

Det er utallige flotte hotell på Lanzarote, og du finner garantert noe som faller i smak her. Lanzarotes hotell er gjerne designet i typisk stil fra Kanariøyene. De er lave og hvite, med palmer som suser utenfor hotellrommene. Takket være den lokale kunstneren César Manrique har de fleste bygninger på Lanzarote, inkludert hoteller og hotellkomplekser, blitt bygget etter strenge retningslinjer for å bevare den lokale egenarten. Og Lanzarote er et unikt reisemål, det har både naturen og kulturen sørget for. Øyen har over mange vulkaner, og landskapet er fascinerende. Bygningene er typiske for Kanariøyene, og du kan oppleve kunsten til César Manrique i opplevelsessenteret kort vei fra mange av hotellene på Lanzarotes østkyst, ved Costa Teguises og hovedstaden Arrecife. Det varme været takket være beliggenheten bare hundre kilometer unna Afrikas kyst gjør at Lanzarote er frodig og grønt, mens lange sandstrender og krystallklart hav frister hotellgjestene som gjerne bor like ved stranden. Mange hotell på Lanzarote har badebasseng, selv om strendene ofte frister mer, for eksempel de populære Playa Blanca og Puerto de la Carmen. Her finner du en rekke familievennlige hoteller og feriekomplekser, mens de som ønsker seg litt annerledes overnatting er det mange små, sjarmerende boutique-hoteller, øko-hotell, tradisjonelle ferieleiligheter og til og med muligheter for å bestille overnatting i Lanzarotes lokale yurt-leir.

Sammenlign priser og beliggenhet på alle slags Lanzarote-hoteller, så kan du velge det som passer ferien din best, uansett om du reiser med familie, venner eller alene. Vi hjelper deg å finne overnatting, enten du er ute etter små, familiedrevne gjestehus, ferieleiligheter med selvbetjening, resorthoteller med basseng og all-inclusive, romantiske hotellrom med utsikt over knallblått hav, barnevennlige familiehoteller eller billige trestjernershoteller som ligger nær fest og moro. Lanzarote-hotellene er en blanding av pakketurist-hoteller og uavhengige små overnattingssteder som satser på kultur og lokal egenart.

 

Visste du at...?

Det er hele 300 vulkaner på Lanzarote, og den vulkanske aktiviteten har formet det vakre og unike landskapet på øyen. 

Kunstneren César Manrique er den viktigste grunnen til at Lanzarote har bevart sitt særpreg og kulturtradisjoner, mens lokalbefolkningen har jobbet iherdig for å kombinere turisme med Lanzarotes kulturelle og historiske uttrykk.

På grunn av taxfree-statusen er alkohol, tobakk og parfyme betraktelig billigere på Lanzarote og de andre Kanariøyene enn ellers i Europa. Det er ofte billigere å handle i resortene enn på flyplassen på Lanzarote.

mer

Bildene av Flickr/escapio