Søk

Utreise

Passasjerer

Kabinklasse

  • Prissjekk (nye vinduer)

Kontakt oss

Vi liker tilbakemelding, så fortell oss gjerne hva du synes om Skyscanner!

Vi har ikke anledning til å svare personlig på alle henvendelser, og våre hjelpesider er det beste stedet å starte for de fleste spørsmål du måtte ha. Vi har lagret svarene på alle våre oftest stilte spørsmål.

De 5 oftest stilte spørsmålene

Finner du ikke det du leter etter? Søk i våre hjelpesider.

Spørsmål om bestilling

Skyscanner selger ikke billetter, og vi har ingen i så dersom du har spørsmål om en bestilling du har gjort, eller planlegger å gjøre, bør du kontakte flyselskapet eller reisebyrået. Dette inkluderer spørsmål om fullføring av en bestilling, betaling, bestillingsbekreftelser, endringer og kanselleringer, setereservasjoner, bagasje, reiseråd og hva du kan ta med deg på flyet. Finn ut hvordan du kontakter flyselskapet.

Leter du etter gode flypriser?

Tilgjengelighet og priser for flyreiser endres veldig raskt, så bruk nettsidene våre til å finne de beste tilbudene til enhver tid. Vi gir ikke pristilbud eller tips om bestilling på e-post. Når du søker etter din flyavgang på Skyscanner, viser vi deg valgmulighetene som er tilgjengelige på det tidspunktet. Sjekk våre søketips for å finne ut hvordan du finner den flyavgangen som passer deg best.

Vi jobber alltid med å forbedre søkeresultatene våre ytterligere, så dersom det er flyavganger du mener mangler for et bestemt flyselskap eller på en bestemt rute, gi oss gjerne beskjed via skjemaet nedenfor!

Funnet et problem?

Vi vet at ting går galt noen ganger, men vi er flinke til å fikse feil raskt! Hvis du har funnet noe som ikke ser ut til å fungere skikkelig, eller du har sett en pris som ikke stemmer, vennligst gi oss beskjed via skjemaet nedenfor. Vi setter våre teknikere på saken med en gang. Vi kan ikke svare på hver eneste melding, men vi vil undersøke dem alle i detalj, så jo mer informasjon du kan gi oss om hva problemet består i, og detaljer om hva du gjorde på siden da det oppsto, desto bedre!

Presseforespørsler

Gå til vårt presserom for å finne kontaktinformasjon til vårt presseteam, og for å se alle våre nyeste pressemeldinger.

Dersom du har noen andre spørsmål eller tilbakemeldinger om Skyscanner, kan du kontakte oss her:

 

Tittel

Hva gjelder beskjeden din?

Detaljer*

*
*

*obligatorisk

Skyscanner respekterer personvernet og selger ikke din informasjon til andre
Send

Hvis du mener at noe av informasjonen på denne siden ikke er korrekt, ber vi deg om å kontakte Skyscanner.

lukk

Logg inn eller registrer deg

Logget inn som

Prisvarsler Kontoinnstillinger Logg ut