NO
Skriv inn land, by eller flyplass
Skriv inn land, by eller flyplass
man 28 jul 2014
tirs 29 jul 2014
12+ år
under 12
under 2
 
Prissjekk (nye vinduer)
  søk etter 62 flyselskaper

  Kontakt oss

  Vi liker tilbakemelding, så fortell oss gjerne hva du synes om Skyscanner!

  Vi har ikke anledning til å svare personlig på alle henvendelser, og våre hjelpesider er det beste stedet å starte for de fleste spørsmål du måtte ha. Vi har lagret svarene på alle våre oftest stilte spørsmål.

  De 5 oftest stilte spørsmålene

  Finner du ikke det du leter etter? Søk i våre hjelpesider.

  Spørsmål om bestilling

  Skyscanner selger ikke billetter, og vi har ingen i så dersom du har spørsmål om en bestilling du har gjort, eller planlegger å gjøre, bør du kontakte flyselskapet eller reisebyrået. Dette inkluderer spørsmål om fullføring av en bestilling, betaling, bestillingsbekreftelser, endringer og kanselleringer, setereservasjoner, bagasje, reiseråd og hva du kan ta med deg på flyet. Finn ut hvordan du kontakter flyselskapet.

  Leter du etter gode flypriser?

  Tilgjengelighet og priser for flyreiser endres veldig raskt, så bruk nettsidene våre til å finne de beste tilbudene til enhver tid. Vi gir ikke pristilbud eller tips om bestilling på e-post. Når du søker etter din flyavgang på Skyscanner, viser vi deg valgmulighetene som er tilgjengelige på det tidspunktet. Sjekk våre søketips for å finne ut hvordan du finner den flyavgangen som passer deg best.

  Vi jobber alltid med å forbedre søkeresultatene våre ytterligere, så dersom det er flyavganger du mener mangler for et bestemt flyselskap eller på en bestemt rute, gi oss gjerne beskjed via skjemaet nedenfor!

  Funnet et problem?

  Vi vet at ting går galt noen ganger, men vi er flinke til å fikse feil raskt! Hvis du har funnet noe som ikke ser ut til å fungere skikkelig, eller du har sett en pris som ikke stemmer, vennligst gi oss beskjed via skjemaet nedenfor. Vi setter våre teknikere på saken med en gang. Vi kan ikke svare på hver eneste melding, men vi vil undersøke dem alle i detalj, så jo mer informasjon du kan gi oss om hva problemet består i, og detaljer om hva du gjorde på siden da det oppsto, desto bedre!

  Presseforespørsler

  Gå til vårt presserom for å finne kontaktinformasjon til vårt presseteam, og for å se alle våre nyeste pressemeldinger.

  Dersom du har noen andre spørsmål eller tilbakemeldinger om Skyscanner, kan du kontakte oss her:

   

  Tittel

  Hva gjelder beskjeden din?

  Detaljer*

  *
  *

  *obligatorisk

  Skyscanner respekterer personvernet og selger ikke din informasjon til andre
  Send

  Internasjonale nettsteder

  Logget inn som

  Kontoinnstillinger Logg ut